ویدیو: آشنایی با شاهرخ ظهیریافزودن دیدگاه
تصور طراحی و ساخت یک مجتمع نوین صنایع غذایی، درحالیکه هنوز روند اجتماعی اداره جامعه بر پایه سنتی اداره می شد، دورنمایی نگران کننده از مسیری صعب العبور و دشوار برای کارآفرین ترسیم می کرد. اواخر دهه 40 شمسی، شاهرخ ظهیری با پذیرش این ریسک، اولین کارخانه سس و مشتقات غذایی را با علم به اینکه تنها پشتوانه حرکتش نوآوری است تاسیس کرد. او رویای کارخانه ی صنعتی را بالاخره بر اساس الگوهای آزمایش شده در دنیا، تاسیس کرد.
شاهرخ ظهیری کارآفرین ایرانی است. وی بنیانگذار و مدیرعامل گروه صنایع غذایی مهرام میباشد. وی همچنین مشاور اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران است.
شاهرخ ظهیری در سال ۱۳۰۹ در شهر ملایر از پدری ملایری و مادری تهرانی زاده شد. خانوادهٔ آنها وقتی شاهرخ ۲ ساله بود به تهران، و در ۴ سالگی او به قم مهاجرت کردند و برای چندین سال در آنجا ساکن بودند. شاهرخ ظهیری تحصیلات متوسطه را در این شهر گذراند.
در ۱۸ سالگی پدرش را بر اثر بیماری سل از دست داد و به عنوان فرزند بزرگ، کفالت مادر و خواهران و برادرانش را عهدهدار گشت. ابتدا با مدرک تحصیلی پنجم دبیرستان به استخدام ادارهٔ فرهنگ قم درآمد و به عنوان معلم دبستان به تدریس مشغول شد. بعد از مدتی به قلهک انتقالی گرفته و در آنجا همزمان با ادامهٔ تحصیل در رشتهٔ حقوق در مقطع کارشناسی، در دبستان تدریس کرده و همچنین در یک فروشگاه منسوجات مشغول به کار میشود.
ظهیری از طریق واسطههایی که به خاطر خرید و فروش پارچه با آنها آشنا شده بودهاست، وارد گروهی از کارخانجات وابسته به تشکیلات دولتی به نام کارخانجات ماه میشود. پس از مدتی از طرفمهدی بوشهری مأمور ایجاد کارخانهای برای تولیدات غذایی میشود که مهرام نام میگیرد.
به اذعان خبرگان فن، دستاورهای صنعت غذایی ایران همچنان وام دار نوآوری های مهندس ظهیری در آن روزهاست.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران