شما در حال حاضر اینجا هستید :
مجله اینترنتی ناب آفرینیکارآفرینی زنان توصیه های یک زن کارآفرین میلیونر برای موفقیتتوصیه های یک زن کارآفرین میلیونر برای موفقیتافزودن دیدگاه
«کِیلن آچِر» روزی هشت ساعت کار میکند؛ آنهم تنها سه روز در هفته. اما کسب و کار وی در ماه فوریه سال جاری میلادی بهترین عملکرد را از خود بهجا گذاشت و بیشتر از 23 هزار دلار درآمد داشت.
خانم آچِر یک مربی حرفه ای است. کار او کمک دادن به زنان کارآفرینی است که دچار پراکندگی ذهنی هستند و نمی توانند روی کار خود به خوبی تمرکز کنند. وی به این زنان کمک می کند تا بر این بلوک های ذهنی که به عقیده وی سه عامل عمده دارد؛ چیره شوند:«طرز فکر که تمام جنبه های مختلف ریسک پذیر بودن و داشتن روحیه جسورانه را در برمی گیرد؛ بینش که یک حس واضح و روشن از چیزی است که آن ها تمایل دارند تا به دستش آورند؛ و یک طرح و برنامه استراتژیک از مجموعه کارهایی که برای حرکت رو به جلو اما گام به گام نیاز است.»
دفتر کار آچِر در خانه اش قرار دارد و وی برنامه های کاری خود با مشتریان اش را کاملا هوشمندانه در سه روز جا می دهد. وی توانایی خود در رسیدن به موفقیت در برنامه کاری مختصر را مرهون سه عامل اصلی می داند:
سه عامل برای رسیدن به موفقیت:
اولین عامل مربوط به کارهایی می شود که وی چندان علاقه ای به انجام آن ها ندارد و یا این که در تخصص وی نیست و نمی تواند انجام شان دهد. در این شرایط؛ آچِر تنها یک کار انجام می دهد:«این گونه کارها را برون سپاری می کند.» به همین منظور؛ آچِر از یک دستیار مجازی استفاده می کند و مدیریت تبلیغات فیسبوک اش را به او سپرده است. آچِر در این خصوص می گوید:«زمانی که این گونه کارها را انجام می دادم این احساس را داشتم که زهر وارد بدنم می کنم. بعد با خودم گفتم وقتی تا این حد از انجام آن ها بدم می آید؛ نتیجه کار با کسی که از انجام آن ها لذت می برد کاملا متفاوت خواهد بود. اگر انجام این کارها را به کس دیگری واگذار کنم؛ می توانم با خیال راحت نیرو و انرژی خود را روی کارهایی متمرکز کنم که می دانم به خوبی از عهده آن ها برمی آیم:کار با مشتریان و سازندگی.
نکته بعدی آن است که آچِر هیچ گاه منتظر رسیدن به درجه کمال نمی ماند. «برای من انجام یک کار خوب و بی نقص یک تمایل ذاتی است؛ ولی هیچ وقت برای انجام کار منتظر نمی مانم تا به بالاترین درجه کمال و بی نقصی برسم. چون این خود بدترین کار و بهترین بهانه برای به تعویق انداختن انجام کارهاست.»
و در نهایت؛ او همیشه برای انجام کارهایی که لازم به اجراست به شرایط استراتژیک فکر می کند. «معمولا روزهای پنج شنبه هر هفته به هفته بعد نگاه می کنم. با این کار می توانم هفته خودم را سازمان دهی کنم و طرح و برنامه آن را بریزم. هر چیزی که قرار است به دست بیاورم را شناسایی می کنم و از همان نقطه کارم را به سمت عقب پیش می برم. در حقیقت؛ با مهندسی معکوس؛ تمام تکه های کوچکی که مربوط به کار است را در هفته کاری که فقط سه روز است جای گذاری می کنم.»
آچِر برای کسانی که به دنبال راه اندازی بهترین کسب وکار منطبق با زندگی خود هستند؛ یک نصیحت بسیار خوب دارد. وی می گوید:«این سفر باید هم راستا با مقصد و هدف تان باشد. خودِ من تا مدت ها از این مسئله غافل بودم. در گذشته؛ به قدری فشار به خودم وارد می کردم که در نهایت کارها به خوبی به پایان نمی رسید.»
بعد از تولد دخترش بود (دختر آچِر در حال حاضر 2 سال سن دارد) که وی متوجه شد تا آن لحظه اشتباه عمل می کرده است:«فهمیدم که می خواهم هر دقیقه از کاری که انجام می دهم با لذت همراه باشد. نمی خواهم فقط یک راه را رفته باشم. وقتی این موضوع را قبول کردم؛ همه چیز به تدریج سر جایش قرار گرفت. فرصت های بیشتری برایم پیش آمد و کم کم احساس کردم این همان شیوه زندگی است که همیشه آرزویش را داشتم در حالی که در حال ساخت کسب وکار خود بودم. اجازه ندادم که کسب وکار بخواهد نوع زندگی که می خواستم را به من بدهد.»
مطالب مرتبط
خواندن مطالب زیر به شما پیشنهاد می شود
پربازدید ترین مطالب
-
ایده استوری
استفاده از استوری ها میتواند یکی از راه های جذب مشتری و مارکتینگ اینستاگرام باشد. انتشار روزانه استوری و فعالیت مداوم از این طریق به شرطیکه ایده استوری جذاب و غیرتکراری باشد، میتواند کمک شایانی به افزایش بازدید پیج، برندسازی و درنهایت فروش بیشتر محصول شود.
-
بازاریابی نسل زد
بازاریابی نسل زد، یک سبک و رویکرد جدید در دنیای مارکتینگ و تبلیغات است که به منظور جلب توجه بیشتر نسل جوان امروز ابداع شده است. بطور کلی این سبک بازاریابی روی محتوای جذاب، غیر جدی و نوآورانه تاکید دارد.
نظرات کاربران